• Voor 17:00 besteld, morgen vers geleverd
  • Logo, foto of tekst mogelijk
  • Bezorging via koeltransport

Geboorte

Geboorte & babyshower taarten

Gefeliciteerd! Jullie verwachten een kindje! Of iemand in je omgeving is in verwachting. Een spannende leuke tijd die natuurlijk gevierd moet worden. Als de baby er straks is dan komt er natuurlijk veel visite over de vloer om jullie nieuwe familielid te komen bewonderen. Nu is het natuurlijk traditie om beschuit met muisjes uit te delen, maar een beschuit met muisjes taart is nóg leuker en unieker en ook een stuk gemakkelijker!

Beschuit met muisjes taart van Taart Brigade

Bij Taart Brigade kun je kiezen tussen twee geboortetaarten: de roze beschuit met muisjes taart of de blauwe beschuit met muisjes taart. Deze mega beschuit voor 12 personen is gemaakt van heerlijke vanille cake, slagroom, vruchtjes en natuurlijk afgetopt met roze of blauwe muisjes. Wil je op de beschuit met muisjes taart nog een foto of bijvoorbeeld naam van jullie nieuwe kindje, dat kan! Wat we ook vaak zien als geboortetaart, is een fototaart met een foto van de baby of bijvoorbeeld een foto van de echo erop. Toch is onze beschuit met muisjes taart de populairste babyshowertaart. Ook onwijs leuk om cadeau te doen aan kersverse ouders.

Babyshower taart bestellen

Babyshower voor de deur of net ouders geworden? Bestel dan een overheerlijke en verse babyshoweraart bij Taart Brigade. Selecteer gemakkelijk de taart die je wil bestellen en reken deze online af. De taarten van Taart Brigade worden elke dag vers gebakken in onze eigen bakkerij. Selecteer een gewenst bezorgmoment dat het best uitkomt voor jou of de ontvanger. Geboortetaart voor 17:00 uur besteld? Dan heb je jouw geboortetaart de volgende dag al vers in huis! Dagelijks zetten wij gekoelde transportwagens in om de kwaliteit en versheid van jouw geboortetaart te waarborgen.