• Voor 17:00 besteld, morgen vers geleverd
  • Logo, foto of tekst mogelijk
  • Bezorging via koeltransport

Geslaagd

Geslaagd taart

Je bent geslaagd, gefeliciteerd! Dat betekent niet alleen dat er een reden is voor een feestje, maar ook voor een heerlijke taart! Verras je familie, vrienden of collega’s met een heerlijke verse geslaagd taart of vrolijk gekleurd geslaagd gebak. Of je nu geslaagd bent voor je rijbewijs of je diploma hebt behaald, het is een mooi moment om een feestelijke geslaagd taart in huis te halen.

Geslaagd gebak van Taart Brigade

Het geslaagd gebak van Taart Brigade bestaat uit twee feestelijke soorten, namelijk: een slagroomtaart of gekleurde cakejes. Onze slagroomtaart is opgebouwd uit verschillende vierkante lagen , afgewerkt met krokant amandelschaafsel, slagroom natuurlijk en chocolade confetti.

De gekleurde cakejes zijn dunne laagjes cake gevuld met laagjes crème, in de smaken: aardbei-framboos, appel, banaan, sinaasappel en vanille. Zowel de slagroomtaart als petit fours cakejes zijn afgetopt met een speciaal ‘geslaagd’ chocolade logo.

Geslaagd taarten bestellen

Diploma gehaald of rijbewijs in de pocket? Snel en gemakkelijk kun je bij Taart Brigade een geslaagd taart bestellen of geslaagd gebak. Elke dag worden er verse taarten gebakken in onze bakkerij, bestel dus nu je favoriete taart bij Taart Brigade. Ons geslaagd gebak is verkrijgbaar tussen 30 mei en 30 juli. Selecteer online je geschikte bezorgmoment. Voor 17:00 besteld? Dan wordt je geslaagd taart of petit fours de volgende dag al vers bij je langs gebracht door onze gekoelde transportwagens. Een grote bestelling? Dat kan ook bij Taart Brigade. Neem contact met ons op om de opties te bespreken of vraag een offerte aan.