• Voor 17:00 besteld, morgen vers geleverd
  • Logo, foto of tekst mogelijk
  • Bezorging via koeltransport

Vaderdag

Vaderdag taarten

Wil jij je vader, stiefvader, bonus vader of schoonvader in het zonnetje zetten op Vaderdag? Verdient hij het om goed verwend te worden met leuke cadeaus en een heerlijke taart? Taart Brigade is dé plek waar je terechtkunt voor de lekkerste taarten in allerlei thema’s, zo hebben wij bijvoorbeeld ook heerlijke moederdag taarten maar ook de lekkerste vaderdag taart. Heb je een stoere vader die wat waardering verdient? Of wil je je stiefvader of schoonvader laten weten dat je hem waardeert? Een lief gebaar maken naar je bonus vader is natuurlijk ook een mogelijkheid. Dit kan allemaal met onze heerlijke taart voor vaderdag.

Taart voor vaderdag

Voor de mooiste vaderdag taarten kun je terecht bij Taart Brigade. Zo hebben we voor Vaderdag bijvoorbeeld een heerlijke hazelnootschuimtaart, opgebouwd uit schuimplakken, hazelnoot crème, afgemaakt met heerlijke chocolade decoratie en hazelnoten. Als je graag een persoonlijke vaderdag taart cadeau wil doen, kun je bijvoorbeeld ook een fototaart bestellen met een foto van jou en je vader erop. Zo maak je een taart voor vaderdag net even wat persoonlijker.

Vaderdag taart bestellen

Taart Brigade is dé plek om snel en gemakkelijk de meest lekkere vaderdag taart te bestellen. Je vader verrassen met een taart was nog nooit zo makkelijk en leuk! Selecteer gemakkelijk jouw vaders favoriete taart en met een paar muisklikken kun je deze al besteld hebben. Als je de vaderdag taart voor 17:00 uur besteld, wordt deze de volgende dag al vers geleverd door een van onze gekoelde transportwagens. De taarten van Taart Brigade worden dagelijks vers en ambachtelijk bereid in onze eigen bakkerij. De gekoelde transportwagens kunnen de versheid en kwaliteit van onze taarten waarborgen. Zo heb je met zekerheid een heerlijke verse taart op tijd in huis voor vaderdag. Kies via het bestelscherm gemakkelijk een bezorgmoment uit dat voor jou het beste schikt.