• Voor 17:00 besteld, morgen vers geleverd
  • Logo, foto of tekst mogelijk
  • Bezorging via koeltransport

Koningsdag

Koningsdag gebak

Koningsdag is de populairste feestdag van Nederland. Iedereen gaat erop uit om de verjaardag van de koning te vieren. Van spulletjes verkopen op de vrijmarkt tot proosten met je vrienden op de Dam, iedereen viert feest. En wat hoort er bij een koningsdag feest? Oranje gebak natuurlijk! Koningsdag zou niet compleet zijn zonder die heerlijke koningsdag taart, oranje gebak of oranje tompoucen. Taart Brigade is dé plek om je overheerlijke en verse oranje gebak te bestellen voor het grote feest.

Oranje gebak van Taart Brigade

Bij Taart Brigade beschikken we over verschillende soorten oranje gebak. Zo hebben wij een prachtige koningsdag bavaroise taart gemaakt van bloedsinaasappel bavaroise, laagjes vanille cake en een krokante wenerbodem. Uiteraard is de taart afgemaakt met feestelijke vlaggetjes en kroontjes. Heeft taart niet echt jouw voorkeur? Geen probleem! We hebben ook verrukkelijke oranje tompoucen, mini oranje slagroomsoesjes, oranje carrotcake gebakjes en mini donuts. Om het net wat luxer te maken hebben we ook nog heerlijke oranje petit fours. Dit is eigenlijk de kleine versie van onze oranje bavaroise taart, gemaakt van harde wener bakjes, bloedsinaasappel bavaroise en een laagje abrikozenjam afgetopt met een chocolade vlaggetje.

Koningsdag taarten bestellen

Heerlijk oranje gebak nodig voor aanstaande koningsdag? Taart Brigade staat voor je klaar om in eigen bakkerij de lekkerste oranje tompoucen, taarten en/of gebakjes te bakken. Kies het oranje gebak uit dat het beste bij jouw gelegenheid past en bestel deze gemakkelijk via onze website. Als je het voor 17:00 besteld, dan is het de volgende dag al vers in huis! Onze gekoelde transport wagens zullen ervoor zorgen dat die heerlijke koningsdag taart vers en op tijd wordt geleverd op het gewenste adres en op jouw gewenste bezorgmoment.