• Voor 17:00 besteld, morgen vers geleverd
  • Logo, foto of tekst mogelijk
  • Bezorging via koeltransport

Premium taarten

Luxe taarten van Taart Brigade

Of je wat te vieren hebt of traditiegetrouw Carrot Cake of Red Velvet Taart eet met het hele gezin, er is altijd een reden om een overheerlijke taart te eten. Je kunt je familie verrassen met een verse taart, maar je kunt ook een heerlijke taart opsturen naar een vriend of collega. Een taart is het perfecte product om in groepsverband een mijlpaal te vieren. Bestel daarom je taart bij Taart Brigade! Wij regelen de taart, zodat jij tijd hebt om de rest te organiseren.


Ruim assortiment aan premium taarten

Bij Taart Brigade hebben we een ruim assortiment aan premium taarten om uit te kiezen. Zo kun je onder andere kiezen tussen:

- Boston Cheesecake
- Lemon Bavaroisetaart
- Luxe Vruchtentaart
- Chocolade Truffel Taart
- Chocolade Hazelnoot Taart
- Mokkataart.

Ook hebben we premium taarten voor de geboorte van een jongen of meisje in de vorm van een mega beschuit met muisjes. Voor de viering van een 50ste verjaardag hebben we ook Sarah en Abraham poppen voor 20-30 personen. Op zoek naar een feestelijke verjaardagstaart? Neem dan eens een kijkje tussen ons slagroomtaarten assortiment.


Luxe taarten bestellen

Verras je vrienden, familie of collega’s met een van onze overheerlijke premium taarten. De perfecte traktatie voor bij elke gelegenheid. Of je nou kiest voor een Boston Cheesecake, Carrot Cake of een Red Velvet Taart, bij Taart Brigade kun je de lekkerste verse luxe taarten bestellen. Wij maken dit zelf in onze eigen bakkerij en laten wij vervolgens in gekoeld transport door eigen chauffeurs bezorgen zodat het zo vers mogelijk bij jou thuis of op kantoor aankomt. Nog nooit was een taart bestellen zo snel en gemakkelijk! Voor 17:00 besteld, morgen vers geleverd. Kies zelf het bezorgmoment. Zou je een grote bestelling aan diverse lekkernijen en gebak willen bestellen? Ook dit kunnen we bij jou thuis of op kantoor laten bezorgen.