• Voor 17:00 besteld, morgen vers geleverd
  • Logo, foto of tekst mogelijk
  • Bezorging via koeltransport

Slagroomtaarten

Slagroomtaart bestellen

Slagroomtaart is een van de populairste taarten onder de Nederlanders. Een slagroomtaart bestellen gebeurt dan ook voor verschillende gelegenheden, zoals: een verjaardag, een jubileum of als lekkernij bij de koffie. Bij ons heb je een ruime keuze in het assortiment, waardoor je altijd de gewenste slagroomtaart kunt kopen:

Slagroomschnitt
Slagroomtaart met foto
Grote slagroomtaart
Kleine slagroomtaart
Luxe slagroomtaart
Ronde slagroomtaart

Naast verse slagroomtaarten, bieden wij ook diverse slagroomgebakjes aan. Lekker voor bij de koffie of thee en handig bij het uitdelen.


Slagroomtaart ingrediënten

Onze slagroomtaarten bestaat uit diverse lagen van vers gemaakte slagroom en is afgewerkt met amandelschaafsel. De toppings hangen af van de variant die je kiest. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor fruit, chocolade, feestspikkels of een combinatie hiervan. Op zoek naar een persoonlijke slagroomtaart? Ga dan voor een slagroomtaart met foto, tekst of logo naar keuze!

De exacte ingrediënten staan per taart uitgeschreven op onze website. Als je hier vragen over hebt, is het mogelijk om contact met ons op te nemen. Je kunt ons op werkdagen bereiken via de telefoon of per e-mail.


Hoelang is slagroomtaart houdbaar?

De houdbaarheid van slagroomtaart is circa twee à drie dagen. Aangezien het een versproduct is, raden we je aan om de slagroomtaart dezelfde dag op te eten. Zo kun je optimaal ervan genieten, zonder dat de smaak verloren gaat. Houd je toch nog wat stukken over? Dan kun je de slagroomtaart het beste in de koelkast bewaren.


Slagroomtaart bezorgen

Heb je al een keuze kunnen maken? De lekkerste slagroomtaarten laat je bezorgen door Taart Brigade. Deze worden bereid in onze eigen bakkerij en worden daarbij ook nog eens bezorgd via koeltransport. Hierdoor worden ze extra vers bij jou of iemand anders afgeleverd. Wanneer je de bestelling voor 17:00 uur plaatst, wordt de volgende dag de slagroomtaart bezorgd. Is het bezorgmoment voor jou niet gunstig? Dat is voor ons geen probleem, want je kiest namelijk zelf een bezorgmoment!