• Voor 17:00 besteld, morgen vers geleverd
  • Logo, foto of tekst mogelijk
  • Bezorging via koeltransport

Kerst

Kersttaarten

Kerst is een tijd vol gezelligheid, feest en sfeer waar de geboorte van Jezus wordt gevierd op de 25ste van december. Daarnaast staat kerst in het teken van heerlijk eten en gezellig samenzijn met familie en vrienden. Daar mag kerstgebak of een heerlijke kersttaart natuurlijk niet aan ontbreken. Verras je familie of vrienden met een heerlijke kersttaart die perfect past bij de gezellige kerstsfeer en het kerstdiner op de perfecte manier af te sluiten!

Kerstgebak van Taart Brigade

De kersttaarten van Taart Brigade zijn een seizoensgebonden product. Onze heerlijke taarten en kerstgebak worden dan ook alleen vers gebakken in de weken dat wij Kerst vieren in Nederland. Je kunt bij ons kiezen tussen verschillende soorten kerstgebak en -taarten. Als je zeker wil zijn van een taart op een datum van voorkeur, raden wij aan om je taart tijdig bij ons te bestellen en een gewenst bezorgmoment te kiezen. Je kunt dit gemakkelijk en snel online regelen.

Kersttaart bestellen

Heb je jouw favoriete kerstgebak of -taart gevonden? Wacht dan niet langer en bestel je heerlijke kersttaart bij Taart Brigade! Selecteer gemakkelijk de door jou gekozen items en bestel deze vanuit je winkelmandje. Net zoals onze andere taarten en gebak worden ook onze kersttaarten vers gebakken in onze eigen bakkerij. Je kunt er voor kiezen om een bezorgmoment te selecteren dat jou het beste uitkomt. Voor 17:00 besteld? Dan heb je jouw taart de volgende dag al in huis! Om onze versheid te waarborgen zetten wij gekoelde transportwagens in om jouw taart zo snel- en vers mogelijk bij je thuis te bezorgen.