• Voor 17:00 besteld, morgen vers geleverd
  • Logo, foto of tekst mogelijk
  • Bezorging via koeltransport

Marsepeintaarten

Welke vulling voor marsepeintaart?

Marsepeintaarten kunnen verschillende vullingen hebben, dit hangt erg van de stijl van de bakker af. Onze taart met marsepein zijn opgebouwd uit verschillende laagjes slagroom, vanille cake, frambozen-bessenjam en uiteraard afgemaakt met een heerlijke combinatie van marsepein en icing.


Marsepein fototaart

Bij al onze taarten is een logo, foto of tekst mogelijk. Zo kun je er bij onze standaard marsepeintaart dus ook iets unieks van maken! Verjaardag van je partner op komt? Of toch op zoek naar een taart met de favoriete held van je zoon of dochter? Dit is gemakkelijk op te lossen met de marsepein fototaart! Onze marsepeintaart met foto is verkrijgbaar in verschillende formaten namelijk: 10 personen, 16 personen, 20 personen, 30 personen of 40 personen.


Hoe lang kun je een marsepeintaart bewaren?

Al onze taarten worden door ons vers gebakken en zijn daarom versproducten. Een marsepeintaart kan daarom tot 3 dagen in de koelkast bewaard worden in een vershoud taartdoos. Je kunt een taart ook tot 3 maanden in de vriezer bewaren in een taart bewaardoos, afgesloten in een zak. Let er wel op dat juist omdat onze taarten versproducten zijn, dat het bewaren in de vriezer ervoor kan zorgen dat het minder vers smaakt dan wanneer je hem direct opeet.


Marsepeintaarten bestellen

Verras je vrienden, familie of collega’s met een van onze overheerlijke marsepeintaarten. De perfecte traktatie voor bij elke gelegenheid en setting. Bij Taart Brigade kun je de lekkerste verse marsepeintaarten bestellen. Wij bereiden dit vers in onze eigen bakkerij en kunnen wij vervolgens in gekoeld transport door eigen chauffeurs laten bezorgen. Bestellen was nog nooit zo makkelijk en snel: Voor 17:00 besteld, morgen vers geleverd! Kies zelf het bezorgmoment. Zou je een grote bestelling aan diverse lekkernijen en gebak willen bestellen? Ook dit kunnen we bij jou thuis of op kantoor laten bezorgen.