• Voor 17:00 besteld, morgen vers geleverd
  • Logo, foto of tekst mogelijk
  • Bezorging via koeltransport

Oud&Nieuw

Oliebollen en appelbeignets

Oud & nieuw is dé tijd van oliebollen en appelbeignets. Of je nu een groots oud en nieuw feest organiseert of om 00:00 uur even met je buren proost op het nieuwe jaar. Oliebollen en appelbeignets mogen daar niet aan ontbreken. Je vrienden en familie verrassen met een heerlijke schaal oliebollen? Of heb je een nieuwjaarsreceptie op het werk en wil je je collega’s verblijden met wat heerlijke gebak? Taart Brigade regelt het voor je.

Oud en nieuw gebak van Taart Brigade

Taart Brigade staat voor je klaar, ook tijdens oud en nieuw. Wij kunnen jou, je vrienden en familie een spetterend nieuwjaar brengen met het lekkerste oud en nieuw gebak. Onze oliebollen zijn verkrijgbaar met- of zonder krenten. Ook kun je kiezen voor de lekkerste appelbeignets. De oliebollen en appelbeignets van Taart Brigade worden aan het einde van het jaar vers gebakken in onze eigen ambachtelijke bakkerij.

De lekkerste oliebollen bestellen

Met spoed de lekkerste oliebollen bestellen? Taart Brigade helpt je uit de brand. Als je voor 17:00 je oliebollen en/of appelbeignets koopt, zijn ze de volgende dag als vers bij je geleverd in huis of ander adres naar voorkeur. Op die manier profiteer je niet alleen van een snelle levering, maar heb je ook garantie op de meest verse oliebollen die op tijd geleverd zijn voor het nieuwe jaar.