• Voor 17:00 besteld, morgen vers geleverd
  • Logo, foto of tekst mogelijk
  • Bezorging via koeltransport

Gebakjes

Gebakjes bestellen

Gebak bestellen is een mooi alternatief voor het trakteren op taart. Het is makkelijk om uit te delen en er zijn veel smaak mogelijkheden. Kies je favoriete gebakje uit of ga voor een mix van smaken, zodat ieder zijn/haar favoriete gebakje kan pakken. Bij ons heb je een ruime keuze in het assortiment, waardoor je altijd de gewenste gebakjes kunt kopen:

- Tompoucen
- Eclairs
- Klein gebak
- Luxe gebak
- Slagroomgebak
- Chocolade bollen


Tompoucen

Wie kent ze niet? De tompouce is een typisch oud Hollands gebakje en vervuld al generaties lang onze harten en buiken. Naast de bekende roze tompouce, hebben wij ook oranje tompoucen. Leuk om te eten met feestdagen als Koningsdag.


Eclairs

De eclair is een typisch Frans gebakje en lijkt een beetje op een langwerpige soes. Het deeg van de eclair is steviger dan van onze Nederlandse soesjes, waardoor het prettig uit het vuistje eet en minder geknoei oplevert. Eclairs zijn altijd bedekt met een zachte laag aan de bovenkant.


Klein gebak

Kleine gebakjes zijn ongeveer de helft kleiner dan gewoon gebak. Ze bestaan uit verschillende ambachtelijke smaken, waardoor er veel variatie is bij het uitdelen ervan. Laat de grootte je niet tegenhouden, want je kunt er een smaakexplosie voor terug verwachten! Geïnspireerd? Bekijk dan ook ons assortiment petit four.


Luxe gebak

Wil jij graag indruk maken tijdens het trakteren? Kies dan voor het luxe gebak. In deze gebakjes kun je luxere ingredi├źnten verwachten, zoals: chocolade truffel, exotisch fruit of red velvet. Ideaal voor de chique feestjes.


Slagroomgebak

Ben jij dol op slagroom? Dan zijn onze slagroomgebakjes de ideale traktatie. We bieden een gesorteerd assortiment aan, waardoor je niet meer hoeft te kiezen tussen soorten of toppings, zoals fruit of chocolade. Er is dus voor ieder wat wils.


Chocolade bollen

De echte chocoladeliefhebber zal snel klaar zijn met kiezen. Onze chocolade bollen worden gebakken op de klassieke manier, waardoor ze een authentieke smaak hebben. Alleen de bovenkant van het deeg wordt met chocolade bedekt, waardoor je ze ook goed uit het vuistje kunt eten.


Gebakjes bezorgen

Heb je al een keuze kunnen maken? Gebakjes bezorgen doe je gemakkelijk en snel bij Taart Brigade! Iedere dag wordt het gebak in onze eigen bakkerij gebakken en bezorgen we deze bij jou via een koeltransport. Hierdoor worden ze extra vers op je adres of bij iemand anders afgeleverd. Wanneer je de bestelling voor 17:00 uur plaatst, worden de gebakjes de volgende dag bezorgd. Is het bezorgmoment voor jou niet gunstig? Dat is voor ons geen probleem, want je kiest namelijk zelf een bezorgmoment uit!