• Voor 17:00 besteld, morgen vers geleverd
  • Logo, foto of tekst mogelijk
  • Bezorging via koeltransport

Brownies

Brownies bestellen

Er is altijd een reden om brownies te bestellen. Of je nou een verjaardag hebt, op zoek bent naar een traktatie of je partner wil verrassen. Er zijn genoeg redenen om chocolade brownies te bestellen. Chocolade brownies zijn heerlijk om te eten tijdens een bijzondere gelegenheid maar ook zomaar voor bij de koffie omdat het lekker is. Op die momenten is het fijn als je snel de lekkerste brownies in huis hebt. Bij Taart Brigade heb je de brownies morgen vers geleverd als je voor 17:00 uur je bestelling plaatst. Ideaal dus als je op het laatste moment nog een lekkere traktatie nodig hebt!

Brownie met chocolade topping

Bij ons bestel je makkelijk en snel luxe brownies. Onze luxe brownies zijn gevuld met walnoten en bovenop de brownie zit een heerlijk laagje chocolade. Om het af te toppen zit hier bovenop een pecannoot. Onze luxe brownies met chocolade topping zijn per 10 stuks te bestellen. Daarnaast is het ook mogelijk om tegen een kleine meerprijs de brownies te personaliseren. Bij ons kun je een logo, foto of tekst op de brownies laten plaatsen.


Ambachtelijk bereide brownies kopen

Onze taarten, gebak en alle andere lekkernijen worden zelf ambachtelijk bereid in onze eigen patisserie. Doordat onze bakkers dag en nacht werken kunnen wij snel de lekkerste brownies bereiden. De producten worden via een gekoeld transport door onze eigen chauffeurs bezorgd in het hele land. Hierdoor zijn onze producten vers als ze worden bezorgd. Doordat wij zelf onze producten bereiden, is het ook mogelijk om grote bestellingen te plaatsen.


De lekkerste brownies van Taart Brigade

De lekkerste brownies online bestellen doe je bij Taart Brigade. Bij ons vind je de lekkerste, smeuïge brownies die vers bereid worden door onze bakkers. Heb je een allergie of wil je graag weten welke ingrediënten er in de brownies zitten? Bij onze producten vind je informatie over de ingrediënten, allergenen en voedingswaarden. Mocht je toch nog vragen hebben over onze producten of bestellingen, dan kun je contact opnemen