• Voor 17:00 besteld, morgen vers geleverd
  • Logo, foto of tekst mogelijk
  • Bezorging via koeltransport

Muffins

Heerlijke muffins

Verras je familie, vrienden of collega’s met de overheerlijke muffins van Taart Brigade! Onze muffins komen per 9 stuks en onze mini muffins komen per 20 stuks. De smaken van de muffins zijn gevarieerd: dubbele chocolade, noten & karamel, red velvet, bosvruchten en bananenbrood. Een muffin of mini muffin is de ideale lekkernij als tussendoortje, bij de koffie of thee, bij een high tea of voor bij een zakelijke meeting of bedrijfslunch.


Logo muffin

Heb je iets speciaals te vieren? Bijvoorbeeld een verjaardag, babyshower, high tea of een bijzondere viering op kantoor. Dan is het mogelijk om een logo, tekst of foto toe te laten voegen op je muffins. Dit geeft net die extra persoonlijke touch en het ziet er onwijs leuk uit. Voor €4,50 extra kun je op iedere muffin een logo, tekst of foto toe laten voegen.

Ook leuk als traktatie thuis, op school of op kantoor: Cupcakes!

Muffins bestellen bij Taart Brigade

Er is altijd een gepast excuus om lekkere muffins te bestellen voor op kantoor of bij jou thuis. Je koopt de muffins eenvoudig via Taartbrigade.nl. Wij bereiden de muffins vervolgens vers in onze eigen bakkerij. Als je je bestelling voor 17:00 plaatst, kun je het de volgende dag al gekoeld in huis hebben! Bestel je voor op kantoor of een andere locatie, geen probleem. Onze koelwagens kunnen het ook op een door jou aangegeven locatie leveren. Daarnaast kun je een bezorgmoment uitkiezen dat jou het beste schikt.