• Voor 17:00 besteld, morgen vers geleverd
  • Logo, foto of tekst mogelijk
  • Bezorging via koeltransport

Vlaaien

De lekkerste vlaaien bij Taart Brigade

Ben je jarig, wil je trakteren op kantoor of wil je misschien iemand bedanken? Of is het gewoon weer eens tijd om een overheerlijke vlaai te eten? Van kersenvlaai tot vruchtenvlaai, bij Taart Brigade kun je terecht voor al je taart wensen, zo ook de lekkerste vlaaien. Vers bereid in eigen bakkerij en gekoeld bezorgd bij jou thuis.


Welke soorten vlaaien zijn er?

Met vlaaien kun je eindeloos variƫren in smaken en texturen. Bij Taart Brigade hebben we bijvoorbeeld rijstevlaai, kersenvlaai, appelkruimelvlaai, abrikozenvlaai, vruchtenvlaai, kruimelroomvlaai en nog veel meer! Er zit voor iedereen wel wat tussen. Onze vlaaien zijn bestemd voor 10 personen. Op zoek naar vlaaien voor een grotere groep? Dan is dit je kans om meerdere vlaaien te kiezen en te genieten van meer dan 1 smaak! Kies bijvoorbeeld voor een Belgische roomvlaai en een heerlijke kersenvlaai. De perfecte combinatie tussen een zoete, romige taart en een stevige frisse taart.


Vlaaien bestellen

Jezelf, je familie, vriend, vriendin of partner verrassen met een heerlijke verse vlaai? Bij Taart Brigade kun je zeer gemakkelijk een vlaai bestellen en laten bezorgen bij jou (of iemand anders) thuis. Al onze taarten worden door ons zelf vers gebakken in eigen bakkerij en getransporteerd met gekoeld transport. Voor 17:00 besteld, morgen al in huis! Op die manier komt de taart verser dan vers bij jou thuis aan. Omdat onze taarten versproducten zijn raden we ook aan om de taart niet te lang te bewaren. Onze vlaaien zijn tot drie dagen houdbaar in een versdoos in de koelkast. Maar de eerste dag zijn ze natuurlijk het allerlekkerst.

Neem ook eens een kijkje tussen onze andere heerlijke lekkernijen.