• Voor 17:00 besteld, morgen vers geleverd
  • Logo, foto of tekst mogelijk
  • Bezorging via koeltransport

Glutenvrij

Glutenvrije taarten

Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen die glutenvrij (willen) eten. Dit kan verschillende redenen hebben. Van glutenintolerantie tot glutenallergie├źn. Gluten is een eiwit dat voorkomt in verschillende graansoorten. Er zijn verschillende manieren om glutenvrij te eten en het is een echte uitkomst voor mensen die geen gluten kunnen of mogen eten. Zo ook onze heerlijke glutenvrije taarten.


Welke taart is glutenvrij?

Bij Taart Brigade hebben we twee verschillende taarten die zowel glutenvrij als vegan zijn. Iedereen houdt wel van appeltaart! Onze overheerlijke glutenvrije appeltaart is gemaakt door Rose & Vanilla en kan met gemak tippen aan een standaard appeltaart. De appeltaart is gemaakt van veel appels, dadels, amandel, haver, citroen en kaneel. Het deeg is onwijs lekker, daarom zitten er wat extra kruimels bovenop.

Verder hebben we voor alle chocolade liefhebbers nog een heerlijke glutenvrije chocoladetaart. Deze heerlijke taart heeft een verrassende romige textuur en intense chocoladesmaak. De bodem is gemaakt van paranoten en kokos, dit geeft het taartje een extra fris knispertje. Onze partner Rose & Vanilla die deze taarten maken laten de chocolade zelfs uit Ecuador komen.

Naast dat onze taarten glutenvrij zijn, zijn onze taarten ook nog eens vegan omdat ze geen melk en ei bevatten.


Glutenvrije taart bestellen

Heeft een collega, vriend of familielid een glutenallergie of glutenintolerantie? Dan kun je bij ons een glutenvrije taart bestellen om hem of haar te verrassen. Onze glutenvrije taarten worden vers bereid door Rose & Vanilla en zijn ook in grote aantallen bestellen. Perfect voor een verjaardag met grote opkomst of een bedrijfsfeest.


Glutenvrije taart bezorgen

Bij ons kun je gemakkelijk glutenvrije taart bezorgen. Via de website kies je jouw favoriete glutenvrije taart uit en plaats je deze in je winkelmandje. Als je voor 17:00 uur je bestelling plaatst, zorgen wij ervoor dat we de taart de volgende dag bij je bezorgd hebben. Onze taarten worden vers bereid en worden getransporteerd met gekoelde vrachtwagens om zo de versheid en kwaliteit van onze taarten te waarborgen. Bestel daarom je glutenvrije taart bij Taart Brigade!