• Voor 17:00 besteld, morgen vers geleverd
  • Logo, foto of tekst mogelijk
  • Bezorging via koeltransport

Petit Fours

Petit fours als traktatie

Als je wil trakteren maar liever geen taart wil uitdelen, dan zijn petit fours een goed alternatief. Het is wat makkelijker om uit te delen dan een grote taart. Het is ook mogelijk om een foto of logo op je petit fours te laten plaatsen. Leuk als je bijvoorbeeld wat te vieren hebt op kantoor of voor een high tea. We hebben een aantal verschillende petit fours in ons assortiment:

- Standaard petit fours
- Petit fours met slagroom
- Petit fours met foto
- Petit fours met logo
- Paas petit fours (seizoensgebonden)
- Oranje petit fours (seizoensgebonden)
- Moederdag petit fours (seizoensgebonden)


Wat is een petit four?

De petit fours van Taart Brigade zijn een vrolijk gekleurd assortiment van heerlijke kleine gebakjes gemaakt van crème. De petit fours bestaan uit dunne laagjes cake gevuld met laagjes crème in de smaken appel, sinaasappel, banaan, aardbei-framboos en vanille. Onze petit fours met slagroom zijn ook gemaakt van dunne laagjes vanillecake, gevuld met slagroom. Ook kun je nog kiezen voor onze seizoensgebonden luxe petit fours. Deze zijn gemaakt van harde wener bakjes met bavaroise, gedecoreerd met decoratie item passend bij het seizoen (bijvoorbeeld Pasen, Moederdag of Koningsdag).


Petit Fours bestellen

Heb je al een keuze kunnen maken tussen onze heerlijke petit fours? petit fours bestellen en laten bezorgen gaat zeer snel en gemakkelijk bij Taart Brigade. Iedere dag wordt het gebak vers in onze eigen bakkerij gebakken en bezorgen we deze bij jou via een koeltransport. Hierdoor worden ze extra vers op je adres of bij iemand anders afgeleverd. Wanneer je de bestelling voor 17:00 uur plaatst, worden de petit fours de volgende dag de bezorgd. Is het bezorgmoment voor jou niet gunstig? Dat is voor ons geen probleem, want je kiest namelijk zelf een bezorgmoment uit!