• Voor 17:00 besteld, morgen vers geleverd
  • Logo, foto of tekst mogelijk
  • Bezorging via koeltransport

Sinterklaas

Sinterklaas taarten

Hij komt… Hij komt… Die lieve goede Sint! In Nederland vieren we elk jaar traditiegetrouw op 5 december Sinterklaas. Halverwege november komt de goedheiligman ons land binnen op zijn stoomboot omringt door al zijn pieten. De Sinterklaasintocht is elk jaar weer een groot en spannend feest. Daarnaast is pakjesavond voor de kinderen een van de spannendste dagen van het jaar. Om deze heerlijke periode nóg lekkerder te maken kun je een overheerlijke Sinterklaas taart bestellen bij Taart Brigade!

Sinterklaas taarten van Taart Brigade

De Sinterklaas taarten van Taart Brigade zijn een seizoensgebonden product. Onze vrolijke, heerlijke en verse Sinterklaas taarten worden dan ook alleen gebakken in de weken dat wij Sinterklaas vieren in Nederland. Je kunt bij ons kiezen tussen verschillende Sinterklaas taarten. Als je zeker wil zijn van een Sinterklaas taart op een bepaalde datum, raden wij aan om je taart tijdig bij ons te bestellen en een gewenst bezorgmoment te kiezen. Je kunt dit gemakkelijk en snel online regelen.

Sinterklaas taart bestellen

Heb je jouw favoriete Sinterklaas taart gevonden? Wacht dan niet langer en bestel je heerlijke Sinterklaas taart bij Taart Brigade! Selecteer simpelweg de door jou gekozen Sinterklaas taart en bestel deze vanuit je winkelmandje. Net zoals al onze taarten en gebak worden ook onze Sinterklaas taarten vers gebakken in onze eigen bakkerij. Je kunt er voor kiezen om een bezorgmoment te selecteren dat jou het beste uitkomt. Voor 17:00 besteld? Dan heb je jouw taart de volgende dag al in huis! Om onze versheid te waarborgen zetten wij gekoelde transportwagens in om jouw taart zo snel- en vers mogelijk bij je thuis te bezorgen.