• Voor 17:00 besteld, morgen vers geleverd
  • Logo, foto of tekst mogelijk
  • Bezorging via koeltransport

Vegan

Vegan taarten

Steeds meer mensen kiezen er tegenwoordig voor om vegan (veganistisch) te eten. De reden dat mensen hiervoor kiezen is heel verschillend. Het overgrote deel doet het vanuit bekommernis om dierenrechten. Ook hebben veganistische ontegensprekelijke voordelen voor het klimaat. Verder zijn er ook mensen die lactose intolerant zijn. Wat betekent dat zij niet of slecht tegen melk kunnen. Aangezien iedereen van een lekker taartje houdt zijn vegan taarten een uitkomst!


Veganistische taarten van Taart Brigade

Bij Taart Brigade hebben we twee verschillende soorten taarten die zowel vegan als glutenvrij zijn. Iedereen houdt wel van appeltaart! Onze overheerlijke vegan appeltaarten worden gemaakt door onze partner Rose & Vanilla en komt erg dicht in de buurt van een originele appeltaart. De appeltaart is gemaakt van veel appels, dadels, amandel, haver, citroen en kaneel. Er zitten extra deeg kruimels bovenop de appeltaart, gewoon omdat het zo lekker is! Zijn chocoladetaarten meer jouw ding? Dan hebben we ook een heerlijke vegan chocoladetaart. Deze geweldige lekkere taart heeft een verrassende romige textuur en intense chocoladesmaak. De bodem is gemaakt van paranoten en kokos, dit geeft het taartje een extra fris knispertje. Rose & Vanilla, die deze taarten maken, laten de cacao zelfs helemaal uit Ecuador komen. Een van de meest vooraanstaande wereldwijde exporteur van cacao.


Vegan taarten bestellen

Heb je een collega, vriend of familielid die graag vegan eet? Of eet je zelf graag veganistisch? Dan kun je bij ons een vegan taart bestellen om hem, haar of jezelf te verrassen! Rose & Vanilla bakken onze veganistische taarten elke dag vers. Daarnaast is het ook mogelijk om onze vegan taarten in grote aantallen te bestellen. Perfect voor een verjaardag met grote opkomst of een bedrijfsfeest.


Vegan taart bezorgen

Bij Taart Brigade kun je snel en gemakkelijk vegan taart bezorgen. Kies via onze website je favoriete vegan taart en plaats deze in je winkelmandje. Als je je bestelling voor 17:00 afrekent, zorgen wij ervoor dat de taart de volgende dag bij je bezorgd is. Onze taarten worden dagelijks vers bereid door Rose & Vanilla en worden met gekoeld transport rondgebracht. Door gekoeld transport in te zetten kunnen wij niet alleen de kwaliteit van onze taarten waarborgen, maar zorgen wij er ook voor dat jij kunt genieten van een vers bereide taart.