• Voor 17:00 besteld, morgen vers geleverd
  • Logo, foto of tekst mogelijk
  • Bezorging via koeltransport

Cupcakes

Cupcakes bestellen

Cupcakes worden steeds vaker gegeten in Nederland. Deze kleine gebakjes komen uit Amerika maar zijn in Nederland de laatste jaren steeds populairder geworden. Geen wonder, want naast dat cupcakes erg lekker zijn, zien ze er ook nog eens erg feestelijk uit. Cupcakes zijn er in allerlei kleuren, maten en soorten waardoor er voor elk moment wel een geschikte cupcake te bestellen is. Of je beste vriendin nou jarig is of je een babyshower voor je zus organiseert, er is altijd een reden voor cupcakes. Het maken ervan kan veel tijd in beslag nemen, daarom is het mogelijk om bij ons de lekkerste cupcakes box te bestellen en laten bezorgen.


Mini cupcakes bestellen

Naast dat je bij Taart Brigade de leukste cupcakes kunt bestellen, is het ook mogelijk om mini cupcakes te kopen. De gewone cupcakes kunnen besteld worden per 12 stuks en de mini cupcakes koop je per 24 stuks. Deze mini cupcakes zijn ideaal om uit te delen of voor bijvoorbeeld een high tea. De mini cupcakes hebben we in verschillende cupcake smaken en toppings. Je kunt dan denken aan vanille cupcakes met verschillende smaken toppings, een carrot cake cupcake met cream cheese topping of een chocolade cupcake met chocolade en oreo cookies.


Cupcakes met logo

Iemand verrassen? Bij Taart Brigade is het mogelijk om de cupcakes te personaliseren. Met een foto, logo en/of tekst op de cupcake zorg je gegarandeerd voor een glimlach op het gezicht van de ontvanger. Of het nou om een zakelijk geschenk gaat zoals een cupcake met logo voor een zakenrelatie, of een mini cupcake met foto voor een babyshower.


Heerlijke cupcakes van Taart Brigade

Bij Taart Brigade bestel je eenvoudig de lekkerste taarten, petit fours en cupcakes. Door heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden, bezorgen wij onze producten. Dus ook als je cupcakes in Amsterdam wil bestellen ben je bij ons aan het juiste adres. De cupcakes kun je online bestellen via onze website en worden bij je thuis of iemand anders bezorgd. Cupcakes bestellen en morgen in huis hebben? Bij Taart Brigade is het mogelijk! Als je voor 17:00 uur besteld, worden de cupcakes morgen bezorgd.